Header Ads

Як Відбілити Пожовтілий Пластик На Побутовій Техніці Та Віконних Рамах

Способи відбілювання: Залишається відкритим питання, як відбілити пожовтілий пластик вікна. Тут нам на допомогу прийдуть рецепти, засновані на побутових засобах, які знайдуться, мабуть, в кожному будинку. Найбільш часто в даному випадку застосовується медичний спирт. Він здатний трохи розчинити верхній шар поверхні, і пластикове підвіконня легко очищається від жовтизни. Але потрібно бути обережними, щоби не зіпсувати пластмасу.


Використовуйте для маніпуляцій безворсову серветку і не докладайте надмірних зусиль. Це саме стосується ацетону або рідини для зняття лаку. Такий засіб легко розчинить забруднення і жовтизну разом з верхнім шаром пластика. Добре себе зарекомендувало застосування пральної кальцинованої соди і звичайного порошку для білих речей. Ці складові змішуються в рівних пропорціях (по 1 ст. ложці) і розводять 0,5 л. води. Таку суміш наносять на поверхню підвіконня і рами вікна і залишають на кілька годин, після чого змивають чистою теплою водою.

У тих випадках, коли жовтизна викликана не вицвітанням на сонці, а природним забрудненням або запиленням, для чищення підійде мильний розчин. Можна скористатися звичайним туалетним або господарським милом, розчиненим у воді. Та за допомогою жорсткої щітки або губки очистити підвіконня і раму вікна. Також можна використовувати меламинову губку.

Якщо ви віддаеріалу і делікатно на ньго впливають. Як бачите, засобів і способів для чищення білого пластику предостатньо, і позбутися від жовтизни можна, застосувавши одну або кілька таких методик.

Джерело