Header Ads

Медики розповіли про ефективний спосіб вживання молока

Американські вчені виявили спосіб вживання молока, при якому цей продукт матиме найкращий вплив на організм людини 


Американські вчені виявили спосіб вживання молока, при якому цей продукт матиме найкращий вплив на організм людини. 

Співробітники Гарвардського університету прийшли до висновку, що найкраще кальцій, який є в молоці і дуже корисний для міцності кісток, засвоюється у поєднані з вітаміном D, який фахівці рекомендують приймати у вигляді вітамінізованих добавок всім людям після 50-ти років, йдеться у The Journal of Nutrition. 

Дорослі громадяни, які будуть дотримуватися правильного методу вживання молока, ніколи не знатимуть, що таке остеопороз. А ця хвороба як правило вражає чоловіків і жінок у зрілому віці. 

Якщо немає можливості щодня пити цільне незбиране молоко, достатньо спожити хоча б раз на добу кисломолочні продукти, такі як сир, сметану, вершкове масло і кефір. Своїми дослідженнями науковці спростували міф про небезпеку молока для здоров'я людини. 

Вони переконані: шкідливим для дорослих і дітей можуть бути тільки ті молочні продукти, у які безсоромні виробники додають хімікати для тривалішого зберігання товару та його гарного вигляду. Як писав інформаційни портал "Знай.ua", українські експерти прогнозують подальше здорожчання молока та молочних продуктів у державі.
Джерело