Header Ads

Українські лікарі заперечили ефективність лікування раку уві сні

Онколог прокоментував наміри італійських лікарів лікувати рак уві сні


Українські клініки готові впроваджувати новітні технології в лікуванні онкологічних захворювань, але лише ті, які пройдуть весь цикл перевірок і тестів і доведуть свою ефективність. Про це розповів лікар-онколог, завідувач департаментом променевої терапії МЦ "Клініка Спіженка" Олег Ярмак.

Він прокоментував наміри італійських онкологів лікувати рак уві сні. За словами лікаря, на відміну від твердження італійських вчених про нібито користь від лікування раку уві сні, сьогодні вчені і практики досліджують протилежний підхід - людина повинна бути активним. "На сьогодні в наукових колах щодо підходів лікування раку використовується протилежний підхід.

Так, наприклад, більш активна дія хіміопрепаратів під час лікування онкології спостерігається в разі прискорення обміну речовин в результаті перенасичення організму киснем. Це, в свою чергу, покращує дію і швидкість засвоєння препаратів. Однак, медицина не стоїть на місці. Медичний центр "Клініка Спіженка" готовий впроваджувати новітні технології.

Але мова йде тільки про ті технології, які пройдуть весь цикл перевірок і тестів, і доведуть свою ефективність ", - цитують слова онколога "Українськi Новини".

Як повідомляв сайт Знай.ua, вчені назвали ілюзією перемогу над раком
Джерело