Header Ads

Google підключив нову функцію

Розробники створили конкурента популярної програми на IPhone - Siri.


 Новий додаток називається - Google Assistant. Функція працює на всіх пристроях з останніми версіями Android - Marshmallow і Nougat.

Google Assistant підключається до Google Now може отримувати з нього інформацію, виводячи її в більш привабливому вигляді для користувача, також перевіряти погоду тощо.

На відміну від інших продуктів Google, він може брати участь у двосторонньому розмові, використовуючи алгоритм обробки природної мови Google.

Віртуальний помічник Google Assistant з'явився в Google Play Services. Зараз він доступний тільки в США. Скоро Google Assistant запрацює в Канаді, Австралії, Великобританії та Німеччини.

 Для запуску конкурента Siri необхідно встановити останні версії сервісів Google Play і програми Google. Програма буде займати в смартфоні 1,5 ГБ оперативної пам'яті.

Раніше Інформ-UA повідомляв, що Google буде платити штраф за використання приватних фотографій. Тепер користувачі мережі Інтернет зможуть посилатися на судове рішення у випадку виявлення несанкціонованого, на їх думку, використання їх фото.

 Суд постановив корпорації Google платити штраф за кожне використання приватних фотографій без згоди власників.
Джерело