Header Ads

Пророцтва Нострадамуса на 2017 рік

Передбачення Нострадамуса отримали популярність у громадськості після того, як у світлі останніх подій його, на перший погляд, позбавлені сенсу віршовані передбачення відбилися на дійсності.


Пророцтва Нострадамуса на 2017 рік можуть бути такими ж правдивими, як теракти у США 11-го вересня 2001 року, або прихід до влади Гітлера, або нещодавній прихід до влади Дональда Трампа в штатах, передає Ukr.Media.

Нострадамус пророкував відродження Китаю. На даний момент одна з найбільш розвинених країн світу може прийняти сміливі кроки, щоб надати вплив на дисбаланс в економіці", що охопила весь світ. Мішель де Нострдам зазначав, що відбудеться фінансова криза в Італії.

На даний момент в країні високий рівень безробіття, а кількість позик зростає. Це може призвести до того, що банки збанкрутують, і це буде лише початок.

У 2017 році почнуться війни пов'язані з глобальним потеплінням і надлишком необхідних людині ресурсів. Однак найголовнішою проблемою залишається тероризм.

У Латинській Америці згідно прогнозам астролога почнеться перевизначення тактики розвитку держав. Можливо, вони підуть від "лівих", на грунті чого розпочнуться громадські заворушення.

Нострадамус пророкував, що між Україною і Росією буде укладено перемир'я, про умови якого нічого не відомо. Однак це рішення не підтримають Штати на відміну від Європи.

Штати втратять звання світової наддержави, втратять контроль і будуть приймати невірні рішення, які будуть ґрунтуватися на корупції, нерівності і розбіжності. Нострадамус був упевнений, що в 2017 році людство повністю перейде на сонячну енергію.

Підприємства будуть використовувати батареї для економії. Астролог вірив, що до 2017 року людина буде виходити в космос заради дослідження Місяця, астероїдів і пошуку корисних копалин.
Джерело