Header Ads

Третя світова війна в 2017 році: що пророкують експерти

Трапиться третя світова війна в 2017 році?


Що про це думають аналітики і провісники. Під Третьою світовою війною мається на увазі глобальний військовий конфлікт. На сьогоднішній день питання типу «чи буде Третя світова війна і коли вона почнеться» вже не фантастичні вигадки, а цілком реальні побоювання громадян.

Крім того, зараз, враховуючи все наростаюче напруження на світовій арені, подібні питання, як ніколи, актуальні. Всі передумови у світі ведуть до нової великої війни. Здавалося б, у наш час слова «Третя світова війна» ніхто і ніколи не вимовить, адже саме це поняття ніби стерлося з ліквідацією «імперії зла».

І, ніби як, не з ким вести континентальну боротьбу (як це було у Другій світовій війні) або ядерну (передбачається, що саме так буде проходити Третя). Хтось мислить образами і уявляє собі Третю світову війну так: окопи, тріщини в чорній, спопелілому землі, «ворог» десь за обрієм... Ці уявлення списані і сформульовані на основі безлічі фільмів і розповідей про страшну і такій далекій війні наших батьків і дідів.

Це Велика Вітчизняна війна. Або ж Друга світова. Але Третя світова війна буде не такою. Багато хто впевнені, що майбутня війна вже ведеться. ЗМІ, принаймні, щодня і невпинно, з настирливістю обридлої мухи, нам про це твердять. Так звана інформаційна битва. Так з ким воюємо і чому?

Історія повторюється, привносячи в світ новий глобальний конфлікт за право володіння землею. Однак зараз ця земля, крім населення і територій повинна мати ще одну важливу якість: ресурси. Газ, вугілля, нафта. Це сировина – двигун всіх економік світу.

А центральними дійовими особами в майбутній війні, як вважають експерти, будуть «закляті друзі» — дві держави, у яких є всі можливості по взаємному знищенню як один одного, так і всієї планети, використовуючи свої запаси ядерної зброї. Звідки чекати війни Не варто думати, що загрозу слід чекати з Європи.

Вона зайнята глибоким самоаналізом і усуненням «економічних бліх». Ніякої небезпеки Європа не представляє. Справжній ворог прийде здалека, він прийде з-за океану. Яку користь захоче витягнути США і чого спробує навчити «простого російського мужика»?

Відповідь проста – ресурси і, можливо, амбіції настільки ж могутньої країни, яка не терпить конкуренції. Ніби луною з країн Європи чути повтор вигуків США – санкції, санкції, ще раз санкції і... Третя світова війна. Всесвітня інтеграція суспільств та економік призвела до широкомасштабности і неминучість нової війни, яка охопить увесь світ.

Можливість одержувати новини практично «з перших вуст», в онлайн-режимі або, завдяки супутниковому телебаченню, дала людству приголомшливу привілей дізнаватися все набагато швидше, ніж десяток років тому. Варто зазначити, однак, що ллється потік інформації повністю відбив у людей бажання критично оцінювати і аналізувати надаються події і факти. 

Адже для більшості користувачів низка демократичних революцій, державних переворотів і локальних військових сутичок – просто напросто розрізнені частини світової політики, які з часом стануть історією. Але чи це так? Але те, що вона вже починається, розв'язуючи, ніби по спіралі, глобальний конфлікт – факт.

У той же час, збройні конфлікти локального характеру в різних точках планети ясно говорять нам про те, що Третя світова війна не за горами, залишається лише питання – коли вона розпочнеться. Варто також розуміти, що це не буде просто військовий конфлікт світового масштабу, а, цілком можливо, справжня ядерна війна, наслідком якої може стати практично повне вимирання людства. У відповідності з теорією змови, масони мають намір зменшити чисельність людей планети до 1 мільярда.

На думку членів таємного суспільства саме таку кількість жителів буде оптимальним для розумного споживання і повного контролю природних ресурсів. У всякому разі, використання біологічної зброї для скорочення чисельності населення, — надто небезпечно. Не можна забувати про те, що речовини здатні мутувати і, цілком можливо, самі масони не зможуть захиститися від своїх же «насіння зла», так як не будуть мати вакцини.

Таким чином, саме ядерна Третя світова війна – найбільш розглянутий експертами варіант розвитку подальших подій з боку масонів з їх прагненням навести світовий порядок з тотальним контролем. Третя світова війна: передбачення ясновидців В умовах світу, що застиг на порозі чогось глобального і страхітливого, люди прислухаються до всього, що дає хоч мало-мальськи правдоподібну картину про прийдешнє.

Здається, що війна, яка охопить країни, неминуча. Подивитися тільки на протистояння між різними цивілізаціями, радикальними ідеологіями і загрозою тероризму. Не варто забувати і про природні катаклізми і катастрофи, які траплялися з вини самого людства. Вони також спровокували боротьбу за необхідні ресурси, джерела енергії та чисту воду.

Як сьогодні, так і багато років тому мудреці, вчені і любителі намагалися розшифрувати древні записи, передбачення і пророцтва відомих екстрасенсів і відунів, щоб знайти відповіді на багато що цікавлять народ питання. Найважливіше питання, на яке так хочеться знайти заспокійливий відповідь – чи буде Третя світова війна.

Відлюдник Касьян передбачав тектонічну катастрофу, після якої люди голодними натовпами хлинуть на збережені території, завдаючи ще великі руйнування, несучи в собі остаточну загибель для народів. За словами Алоїса Ильмайера на самому початку Третьої світової війни буде застосовано бактеріологічна і хімічна зброя, будуть запущені атомні ракети.

Схід оголосить війну Європі. Хвороби, як з рогу достатку, почнуть сипатися на людей, продукуючи страшні, небачені досі епідемії. Через рух тектонічних плит багато території стануть непридатні для життя і це послужить причиною нападу мусульман і азіатів. Також провидець говорить про те, що Сирія стане ключем до світу, або до початку світової війни. 

Лісовий провидець Мюльхиазль, в свою чергу, зазначав, що головною прикметою прийдешньої війни буде «будівельна лихоманка» — немов бджоли у вулику, народи будуть споруджувати величезні стільники, заповнюючи планету. Цілком можливо пророк мав на увазі занепокоєння людства матеріальною стороною життя більше, ніж духовної.

Великий провидець Нострадамус у своїх катренах писав про те, що війна почнеться в 21 столітті і триватиме цілих 27 років. Прийде ця кривава і руйнівна війна зі Сходу. Сліпа провидиця Ванга говорила про те, що глобальна війна почнеться з Сирії, перекинеться на Європу і піде далі.

Гряде масштабна битва між християнським та мусульманським світом. Григорій Распутін віщав про трьох зміях, які принесуть великі руйнування. Дві світові війни вже були, а значить, людство чекає нові випробування. Ситуація складається по-справжньому загрозливою. Але, незважаючи на те, що весь світ зараз задається питанням: коли буде війна, не можна забувати про те, що вона, цілком можливо, вже почалася.

І почалася війна в наших душах. Зараз на перше місце спорудили матеріальні блага, а не сміх дитини або посмішку матері. Щиро любити, співчувати, допомагати стало давно не актуально. Але якщо ми станемо частіше замислюватися про власних душах і загальне благо, можливо, нам вдасться уникнути кривавої бійні.