Header Ads

Звати його “Петер”: Синоптик розповіла про балканський циклон, який прямує в Україну (карта)

20 квітня в Одеській, Вінницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, південній частині Львівської та Закарпатської областей очікується дощ і мокрий сніг, а також сильний вітер.


У четвер, 20 квітня, сніговий циклон піде на північний схід. Тому в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській та інших областях опади припиняться. Про це пише на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

“З Балкан до нас готується стрибнути черговий циклон. Його добре видно на фото з супутника. Звуть його “Петер”. Тому завтра на південному заході України очікується складна погода”, – йдеться в її повідомленні.

Синоптик прогнозує, що в Одеській, Вінницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, південній частині Львівської та Закарпатської областей очікується дощ і мокрий сніг, а також сильний вітер.

За словами Діденко, вночі очікуються заморозки, вдень 0-6 градусів тепла, лише в Приазов’ї буде тепліше, до + 9 + 11 градусів. У Києві завтра без опадів. Вночі або близько нуля, або до невеликих мінусів, вдень + 4 + 7 градусів.

“Поступове потепління почнеться з 23 квітня, проте ночі ще залишаться холодними”, – йдеться в прогнозі синоптика.