Header Ads

Цей популярний напій захистить від онкозахворювань

Стало відомо, від якої недуги вилікують 3 чашки кави в день.


Дослідники з Istituto Neurologico Mediterraneo Neuromed в Італії з'ясували, що вживання трьох і більше чашок кави в день, приготованого по-італійськи, можуть знизити ризик раку передміхурової залози на 50%.

Еспресо дає чоловікам щось більше, ніж просто приємне відчуття пробудження. Така кава допомагає зменшити ризик пухлин передміхурової залози, максимально, на 53%, як встановили вчені з Італії.

Вживання трьох чашок кави в день наполовину знижує ризик розвитку одного з головних чоловічих видів раку, при цьому кава також пригнічує ріст пухлин, встановили фахівці Як показує статистика, приблизно кожен 6-й чоловік стикається у своєму житті з пухлинами передміхурової залози, але лише один з 36 помре від цієї хвороби.

Оскільки рак простати є третьою за ступенем поширеності причиною смерті серед чоловіків, вчені сподіваються, що споживаний великою кількістю людей кофеїн допоможе скоротити число хворих.

Автори дослідження спостерігали за здоров'ям 7 000 чоловіків в одній із центральних областей Італії протягом 4 років, ретельно аналізуючи рівень вживання кави. Потім учені порівняли їх здоров'я з кількістю випадків пухлин передміхурової залози.
Джерело