Header Ads

Балтійське НЛО: чому таємниця загадкової "тарілки" в морі досі не розкрита


Балтійське НЛО вже довгі роки покрито таємницею. Відповіді на питання не дає жоден уряд на планеті, а також ніхто не відправляє на його вивчення великі експедиції. У чому ж секрет?

НЛО в Балтійському морі, більш відоме в народі як "Балтійське НЛО" або "аномалія Балтійського моря", вже шість років покрито таємницею. Ще в 2011 році зовсім випадково на дні моря був знайдений об'єкт, що нагадує космічний корабель інопланетян, який зазнав аварії, однак він все ще живе зсередини, передає Ukr.Media.

Як відомо, на НЛО на дні Балтійського моря натрапили шукачі скарбів Ocean X, Швеція, прочісують дно гідролокатором. Виявивши непізнаний об'єкт, професіонали місяці витратили на те, щоб очистити "це" від нанесеної водою бруду та мулу.

Результати нічого не дали, так як професійні дайвери не могли працювати на повну потужність, адже поблизу об'єкта переставала працювати будь-яка апаратура: гасли електричні ліхтарі, губився радіосигнал та інше.
Сама "тарілка" зовні нагадує космічний корабель з картини "Зоряні війни", представляє з себе цілий, масивний об'єкт і має діаметр 18 метрів. Проникнути в объекто також нереально, адже можна сказати, що він оснащений невідомою людству "охоронною системою".

Важливо те, що команді Ocean X вдалося взяти зразок матеріалу, з якого створений об'єкт. З'ясувалося, що це сплав "тарілки" ще не виявлений на Землі і не створений людиною.
А тому виникає питання, чому ж "великі шишки" не направлять до НЛО експедицію, яка могла б підняти з дна моря об'єкт або хоча б проникнути в нього під водою. Немає. Замість цього відправляються багатомільйонні експедиції в космос для колонізації планет і нібито пошуку інопланетного життя, хоча можна було б спочатку досліджувати об'єкт, який перебуває під боком.