Header Ads

Вчені показали на відео майбутні катастрофи на Землі

Вчені повідомили перелік очікуваних катаклізмів на Землі в найближчі мільярд років.


Фахівці навіть зняли відео з розповіддю і коментарями про незавидне майбутнє, передає Ukr.Media. В опублікованому в інтернеті ролику вчені говорять про тих катастрофах, які випадуть на долю майбутніх жителів планети Земля. Дані прогнози будуть актуальні в найближчому мільярді років.

Розпочнеться весь потік неприємностей із-за збою в програмному забезпеченні всієї комп'ютеризованої системи. Буде кардинально змінено секретний код. Така подія спричинить серйозні неприємності, так як всі операційні системи перестануть працювати і комп'ютери стануть зовсім непридатними.

Цей період може настати через вісім тисяч років. Переживши таку катастрофу, людству треба буде відразу готуватися до наступної. Вона статися рівно через 50 тисяч років після першої. Ніагарський водоспад припинить своє існування і настане льодовиковий період. Після завершення 500 тисяч років Земля зіткнеться з величезним астероїдом, а на фініші одного мільйона років зможе вивергнутися супервулкан.

Земля перетвориться в пустелю, притому холодну через 500 тис. років тому. Справа в тому, що озоновий шар не буде присутній в атмосфері, а фотосинтез припинить своє існування. Буде створений загальний парниковий ефект, який зможе згодом знищити і океани.
Джерело