Header Ads

Хочете дізнатися про себе щось новеньке? Погляньте у дзеркало! Форма обличчя розповість все

Мистецтво читання по обличчю виникло в Стародавньому Китаї.


Відоме як фізіогноміка, в тій чи іншій формі воно практикувалося впродовж багатьох століть у різних частинах світу. У відповідності до оригінальної китайської школою думки, характеристики особи виявляють всю історію особистості людини, її темперамент і долю. Джин Хенер, одна з майстрів фізіогноміки, стверджує: «Обличчя – це карта минулого, теперішнього і майбутнього.

По обличчю можна багато чого довідатися про особистість і характер людини». В обличчі відображена не лише історія людини, але і його характер і темперамент – індивідуальні риси, які настільки необхідно розпізнати в тих, хто зустрічається на шляху. Отже, що ж форма обличчя може розповісти про людину?

1. Ромб


Ромбовидне обличчя характерне тим, що найвидатніша частина обличчя – це вилиці. У порівнянні з чолом і підборіддям створюється контраст. Власники такої форми обличчя ніколи не виходять з встановлених ними самими рамок. Вони дуже педантично ставляться до своїх завдань. Все, за що вони беруться, починає грати новими фарбами. «Ромби» добре виконують свою роботу, за що їх дуже цінують. Такі люди дуже комунікабельні та володіють ораторським мистецтвом. Ніколи не скажуть нічого зайвого. «Ромби» прекрасно знають, що словом можна дуже сильно поранити. Однак якщо перейти їм дорогу, вони можуть бути різкі слова. Власникам ромбовидного обличчя не рекомендується носити короткі чубчика. Знаменитості-«ромби»: Софі Лорен, Елізабет Херлі, Тейлор Свіфт і Мег Райан. 

2. Овал


Овальне обличчя витягнуте в довжину, підборіддя вже виличної частини обличчя. Вилиці – найширша частина обличчя. Власники такої форми обличчя люблять досягати цілей. Якщо буде потрібно, вони будуть робити це повільно, терпляче й наполегливо. Дуже амбітні. «Овали» — хороші оратори. Крім того, вони вміють заспокоїти людину словами, якщо це необхідно. Їх бажання заспокоїти людину часто переважає над чесністю. Завдяки збалансованим пропорціям, овальне обличчя вважається самою ідеальною формою. Такій особі підходять будь-які зачіски і прикраси (сережки, кольє). Володарки овального особи: Елізабет Тейлор, Грейс Келлі, Бейонсе.

3. Квадрат


Квадратна форма обличчя характеризується широким лобом і яскраво вираженою лінією підборіддя. Володарів такою формою обличчя буквально переповнює енергією, вони дуже витривалі. Завдяки цьому вони з радістю беруться за серйозні і складні проекти. «Квадрати» володіють гострим розумом і аналітичним мисленням. Вони природжені лідери, які завжди зберігають спокій і зібраність, навіть у високонапряженной обстановці. Жінкам, які володіють такою формою обличчя, підходять довгі волосся, особливо завиті в легкі хвилі. Знамениті власниці квадратної форми обличчя: Сандра Буллок і Анджеліна Джолі.

4. Серце


Якщо у вас широкий лоб і вузьке підборіддя, значить, ваше обличчя у формі серця. Такі люди насправді володіють величезним серцем і готові допомогти всім, хто цього потребує. Крім того, вони дуже творчі особистості. Володарі особи у формі серця володіють сильною інтуїцією. Іноді вони занадто наполегливі. Такі люди володіють неймовірною внутрішньою силою. Іноді вони вперті. Крім того, власники такої особи, як і «квадрати», дуже енергійні і привабливі для протилежної статі. Класичний приклад особи-«серця» — це Різ Уізерспун і Скарлетт Йоханссон.

5. Трикутник


Трикутне обличчя характеризується вузьким чолом і широким підборіддям. Власники такої форми особи – творчі, артистичні і разом з тим чутливі особистості. Ніколи не переходьте їм дорогу, вони миттєво спалахнуть від люті! Завдяки своїй рішучою та наполегливою натурі, вони успішні в житті. «Трикутники» люблять керувати людьми, вони лідери по натурі. Знамениті власниці трикутної форми обличчя: Дженніфер Еністон, Джина Девіс і Мінні Драйвер.

6. Прямокутник


Обличчя у формі прямокутника характеризується тим, що підборіддя, вилиці і лоб приблизно однакової ширини. Такі люди завжди обдумують свої вчинки і спираються у своїх рішеннях на логіку. Іноді вони переоцінюють речі. «Прямокутники» воліють не обговорювати свої почуття. Вони обожнюють все планувати. Такі люди переживають у собі, намагаються не ділитися емоціями. Знаменитості з прямокутною формою особи: Сара Джессіка Паркер, Демі Мур і Тері Хетчер.