Header Ads

Китайські смартфони-2017: огляд 4 популярних моделей


Пропонуємо вам короткий огляд 4 смартфонів відомих китайських брендів, що мають величезний попит серед покупців.

Xiaomi Redmi 4 Pro 32GB

Смартфон Xiaomi Redmi 4 Pro 32GB — один із найбільш функціональних апаратів у своїй ціновій категорії. Він оснащений надзвичайно чітким 5-дюймовим Full HD дисплеєм, що здатний дивувати користувачів яскравими, насиченими та реалістичними кольорами. Датчик освітлення автоматично встановлює комфортний для очей рівень підсвічування дисплея. 8-ядерний процесор Snapdragon 625, графічний прискорювач Adreno 506 та цілих 3 ГБ ОЗП забезпечують швидку та плавну роботу навіть найбільш ресурсоємних ігор і додатків, а акумулятор ємністю 4100 мАг дозволяє смартфону працювати в автономному режимі до 3 діб. Майже усі телефони Xiaomi, включно з Redmi 4 Pro, обладнані сканером відбитку та інфрачервоним портом, за допомогою якого ви зможете керувати будь-якою домашньою технікою.
Lenovo Vibe P1 Pro

Lenovo Vibe P1 Pro — металевий смартфон з 5,5-дюймовим Full HD дисплеєм, міцним корпусом, сканером відбитку та потужним акумулятором ємністю 5 000 мАг, що здатний забезпечити майже 2 доби автономної роботи в режимі 3G-телефонії. Як і інші смартфони «Леново» середнього класу, він оснащений двома камерами з роздільною здатністю 13 Мп та 5 Мп . Обсяг оперативної пам’яті моделі складає 3 ГБ, убудованої — 32 ГБ. До переваг Lenovo Vibe P1 Pro варто долучити наявність NFC-чіпу та USB-хосту, призначеного для прямого підключення зовнішніх пристроїв (наприклад, флеш-накопичувачів).
Huawei Y3 2017 Dual Sim

Y3 2017 — простий і надійний смартфон ультрабюджетної категорії, здатний стати ідеальним помічником для невибагливих користувачів. Модель обладнана яскравим та контрастним 5-дюймовим дисплеєм, двома камерами (8 Мп + 2 Мп), 8 ГБ вбудованої і 1 ГБ оперативної пам’яті, стандартним набором комунікацій (Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G, 4G (LTE)) і двома повноцінними слотами для SIM-карт. Також Huawei Y3 2017 Dual Sim оснащений гучним мультимедійним динаміком та системою шумозаглушення, що підвищує якість передачі голосу під час телефонних розмов.
Doogee T6 Pro

Ємність акумулятору Doogee T6 Pro досягає рекордних 6250 мАг! У режимі відтворення HD-відео за умови максимальної яскравості дисплея він може працювати понад 20 годин (у 2 рази довше за більшість смартфонів), а в режимі веб-серфінгу — 25 годин. Розмір дисплея Doogee T6 Pro — 5,5 дюймів, роздільна здатність основної та фронтальної камер — 13 Мп та 5 Мп відповідно. 3 ГБ ОЗП та 8-ядерний процесор MediaTek MT6753 забезпечують телефону високу продуктивність роботи в основних режимах.
Джерело