Header Ads

Коли можна побачити віщі сни?


Віщі сни — це бачення уві сні, під час якого людина бачить ті події, які з нею можуть відбутися в майбутньому. Такі сновидіння попереджають про необхідність бути готовим до цих подій.

Часом людина може бачити реальні події, які відбуваються за кілька тисяч кілометрів від її знаходження.

Скептики стверджують,  що снам взагалі не потрібно надавати значення, вони безглузді, це набір картинок, що відображають реальні події.

Але в історії чимало випадків, коли віщі сни поклали початок відкриттів, наприклад, періодична система хімічних елементів Менделєєва. Віщий сон отримав таку назву тому, що він віщує про майбутню  подію. Найчастіше віщі сни віщують негативні ситуації, яких уникнути не можливо.

За народними повір’ями, збуваються сни, які приснилися з четверга на п’ятницю, за іншими твердженнями віщими є сни у ніч на суботу, особливо якщо сон повторився кілька разів. Але як відрізнити віщий сон від звичайного?


Для того щоб ви навчилися їх відрізняти, можна вести щоденник. Ведучи щоденник своїх снів, ви зможете скласти свою класифікацію сновидінь і користуватися нею. А також ви визначите періодичність віщих снів. Така класифікація допоможе вам відрізнити простий сон від віщого. Віщі сни будуть мати особливу атмосферу.

Але виділена загальна приблизна тенденція, коли передбачення снів найбільш точні, ця особливість була встановлена ??в залежності від фаз місяця, це стверджували і древні мудреці. Ще з давніх часів відомо про вплив Місяця на енергетику і природу людини. За авестійської астрології віщими бувають сни, які припадають на 14,15,16,24,28-ті місячні дні. Нічого не значущі сни на 2, 9, тринадцятого місячна доба. У перші, дні після повного місяця, все віщі сни довгострокові. В інші дні сни вважають напівпорожніми, крім снів — одкровення, які припадають на будь-який день.

Сни, що приснилися при Місяці, що йде на спад, вказують на те, що повинно стати не потрібним і піти з вашого життя. Якщо в такі дні вам сниться страшний, неприємний сон, то це до добра, значить, неприємності підуть з вашого життя. Приснилися сприятливі події теж не відбудуться, вони вказують, що саме нам не потрібно на цей момент. Такі сни називають очисними.

При зростаючому Місяці, сни вказують на те, що нове може з’явитися у вашому житті. Можна побачити, як і в якій області діяльності потрібно що-небудь змінити. Такі сни називають наповняючими. Сюжети цих снів можуть бути найрізноманітнішими від житейських до фантастичних, вони можуть скоро виповнитися.

Сни повного місяця вказують на моменти, коли ви проявляєте надмірну емоційність, тому можна побачити самий не звичайний сон, але при цьому ситуацію змінити не можна.

Сни молодика вказують на події або проблеми, про які людина багато думає. Сни в ці дні підказують про те, що потрібно підготувати, на що звернути увагу, для того, щоб приступити до якомусь важливій справі.

Була відзначена ще одна закономірність, збуваються сновидіння, приснилося вам в ніч місячного місяця, коли керував ваш знак Зодіаку.

Щоб правильно визначити тлумачення сну потрібно вирахувати місячний день, потім визначають знак Зодіаку, в якому знаходиться Місяць. Якщо у цей день управляє ваш знак, то вам сприятимуть астральні сили дні, а якщо протилежного — передбачення можуть бути зворотними. Що значить протилежний знак Зодіаку? Шостий знак, в колі зодіаку після вашого, для вас буде протиставленим.

Не дивлячись, на різні системи тлумачення віщих снів у кожної людини, можуть бути свої віщі сни, які не підкоряються ні яким закономірностям. Про ті чи інші значення снів ми можете ознайомитися в бесплатном соннике який доможе вам тлумачити сни.

Джерело