Header Ads

ЕКОНОМІЯ ПРИ БУДІВНИЦТВІ БУДИНКУ БЕЗ ВТРАТИ ЯКОСТІ


Скління: якщо не всі вікна робити такими, що відкриваються, то можна дуже добре заощадити.

Ціна глухого вікна в 4 рази нижче, ніж ціна відкривається. Встановити панорамні склопакети (від підлоги до стелі) дешевше, ніж зробити звичайні вікна, що відчиняються. Факт. Якщо замовляти панорамні склопакети безпосередньо з заводу виробника, то можна заощадити більше. У всіх заводів є доставка і коштує вона копійки.

Поетапна забудова
Якщо у вас обмежений бюджет, то можна спочатку планувати будинок таким чином, щоб ви могли повністю обробити і жити в одній його частині і поступово допрацьовувати інші кімнати. Інакше ваш будинок ризикує перетворитися на довгобуд.

Економія на паркетної дошки
Є варіант викупу якісної паркетної дошки прямо з виробництва за ціною в 3 рази нижче магазинної. Справа в тому, що паркетна дошка з наявністю сучків (які проявляються у вигляді темних плям і анітрохи не псують зовнішній вигляд виробу) забраковується. Ви можете домовитися про викуп подібної некондиції і замість шкідливого ламінту застелити підлогу в своєму будинку натуральною паркетною дошкою.

Фундамент
Якщо будинок не дуже важкий, краще всього використовувати свайно-гвинтовий фундамент. Він заощадить вам дуже багато. Пальово-гвинтовий фундамент встановлюється всього за один день! Не схильний до просідання і довговічний. На гвинтових палях стоять бурові платформи в морях. Розумна економія без шкоди для якості.

Відео
Установка відеокамер на будівельному об'єкті на 20% збільшить продуктивність праці робітників, які працюють на окладі. Крім того, наявність відеоспостереження на об'єкті збільшує якість праці і знижує рівень розкрадання матеріалів.