Header Ads

Як використовують чайні пакетики в побуті?

Для видалення жиру з посуду. Цей спосіб теж придумали офісні працівники. Брудна тарілка після обіду не відмивається в холодній воді, якщо немає спеціального жиророзчинні засоби. Але зняти жир чайним пакетиком перед тим, як викинути його, простіше простого! Чистий і екологічний спосіб, корисно запам'ятати!


Для захисту кімнатних рослин. Чайна заварка корисна для домашніх квітів. Випитий і висушений чай з пакетиків часто додають в квіткові горщики. Він добре розпушує грунт, дозволяючи корінню дихати і позбавляючи рослини від надлишку води при неправильному поливі. Самі використані чайні пакетики квітникарі використовують замість дренажу в горщиках, коли під рукою немає традиційних черепків. Якщо укласти в один-два шари пакетики на дно горщика, то грунт не висипається через отвори, а зайва вода вільно витікає.

Для вирощування розсади.Торф'яні таблетки для посіву насіння коштують не дорого, але чайні пакетики після заварювання чаю не варті ні копійки. Верхівку пакетика з ниткою зрізають, в пакетик засипають ложку землі (заварку зазвичай не викидають) і висівають 1-2 насінини.