Header Ads

Яких жінок ніколи не покличуть заміж?

1.Ох, і корисливі ж!. Успішна жінка вже сама може дати собі раду, а тому обиратиме собі пару з не менш пристойними можливостями й доходами. А чоловіки тим часом не поспішають ставати для серйозних дам лише додатковим гаманцем.


2.Забагато хочуть. Вимог настільки багато і вони настільки високі, що жоден чоловік не зможе їм відповідати. У підсумку дама завжди незадоволена. Негативу не уникнути.

3.Надто розумні. Розумна і красива жінка – це, на думку суспільства, рідкісне явище, і воно може викликати лише захват… при умові, якщо спостерігати за цим неймовірним явищем десь із боку. Чоловік біля розумної жінки просто впадає у комплекс. Якщо пані слухняно слухає чоловічі розповіді про типи автодвигунів і підтримує розмову, то для чоловіків багаті знання супутниці перетворюються на зайвий потік інформації, з яким навіть сильна стать не здатна боротися.

4.Їх ревнують. «Ці чоловіки такі непостійні – сьогодні один, завтра – інший!..» - з жіночою логікою сперечатися важко. Насправді, біля красивої дамочки кавалер боїться виглядати «приглушено» і бути покинутим. «Така може в будь-який момент знайти собі, точно – вже шукає і має запасні варіанти!», - думає він і йде собі з достоїнством.

5.Стерва і командир! Армію ми вже пройшли, а тепер прагнемо домашнього затишку і душевного тепла. Жити в одній кімнаті з тою, яка звикла командувати і тримає у шафі порохову бочку, не рекомендовано психотерапевтами.

Джерело