Header Ads

РЕЦЕПТ ТАКОЇ ГРЕЧКИ ПІДКОРИВ ВЕСЬ СВІТ!

Смакота незвичайна!


Інгредієнти :

Гречана крупа - 150 гр . Фарш м'ясний - 250-300 гр . Цибуля ріпчаста - 1 шт. Томатна паста - 2 ст. л. Часник - 2 зубчики . Морква - 1 шт ( невелика ) . Масло рослинне - 2-3 ст. л. На 3 порції.

Приготування:

1. Гречку промити, підсушити на сковороді, змащеній олією.

2. Обсмажити дрібно порізану цибулю, фарш і натерту на крупній тертці моркву до золотистого кольору. Додати томатну пасту, ретельно перемішати.

3. До м'яса і овочів викласти гречку, залити окропом так, щоб гречка була злегка прикрита водою. Посолити. Тушкувати на повільному вогні під кришкою. У готову гречку по-купецькому додати дрібно порізаний часник, перемішати. Можна додати чорний мелений перець і лавровий лист.

Приємного апетиту!