Header Ads

1 чашка цього напою укладе вас спати через 1 хвилину

Ви страждаєте від безсоння?

Ви не самотні. Мільйони людей по всій країні страждають через нестачу сну. Більш того, за оцінками фахівців, щороку ця недуга обходиться в $63 мільярдів через втраченої продуктивності праці.
У той час як багато хто воліє боротися зі своєю безсоння за допомогою медичних ліків, подібні препарати викликають звикання і йдуть в комплекті разом з довгим списком побічних ефектів, які можуть включати: запаморочення, запор, печія та проблеми з концентрацією уваги.
Гарна новина полягає в тому, що ті, хто страждає безсонням не залишилися без натуральних альтернатив фармацевтичних препаратів.
За допомогою декількох звичайних інгредієнтів, ви можете допомогти своєму організму спокійно і комфортно заснути.
Рецепт засоби від безсоння
Для цього рецепта вам знадобляться наступні інгредієнти:
  • 170 мл органічного молока (якщо ви вегетаріанець молоко можна замінити миндалевим)
  • 1 крапля ванільного екстракту
  • 1 чайна ложка меду
Нагрійте молоко в каструлі. Лише не дайте йому закипіти. Після того як ви подогреете молоко протягом декількох хвилин, вилийте його в склянку, додайте мед і ваніль. Змішайте все добре, і пийте повільно, перед тим, як відправитися в постіль.
Всі!
Як це працює?
Інгредієнти в цій суміші сприяють здоровому сну і допомагають тілу «відключити харчування». Давайте розглянемо кожен інгредієнт, і докази, що їх підтверджують снодійну чинність:
Ваніль
У дослідженні 1991 року, було виявлено, що аромат ванілі — один з найбільш ефективних засобів розслаблення розуму. Під час тестування, в якому брали участь 85 осіб підключені до апарату МРТ — показали значне зниження кількості мозкової активності, загальну релаксацію і пониження тривожності.
Французькі дослідники виявили, що після вживання ванілі мозкова активність під час сну скоротилося на 36% у порівнянні з першим днем, коли ваніль випробуваним не давали.
Молоко
Цей багатий білком продукт містить амінокислоту, відому як триптофан.
Він допоможе вам заснути, так як сприяє виробленню серотоніну і мелатоніну, що призводить до седативного, снодійного ефекту.
Мед
У подвійному сліпому дослідженні, мед поліпшував якість відпочинку.
Джерело