Header Ads

Медики підказали, як швидко знизити артеріальний тиск без ліків


Сироп складається з дешевих і легко доступних інгредієнтів, і його дуже просто приготувати. Все, що вам знадобиться, це яблучний оцет, часник і мед. Кожен інгредієнт окремо володіє певними корисними властивостями, але разом вони посилюються!

Переваги часникового сиропу:
  • Споживаючи цей дивовижний сироп щодня, ви зміцните свою імунну систему, а це, в свою чергу, знизить ваш артеріальний тиск і рівень холестерину в вашому організмі.
  • Цей сироп також допоможе вам боротися з інфекціями і грипом з більшою ефективністю, а також зменшить біль, викликану подагрою, артритом і багатьма іншими різними запальними захворюваннями.
  • Мед – дуже потужний інгредієнт цього сиропу, особливо через його антибактеріальні і протигрибкові властивості. У той час як яблучний оцет містить багато фітонутрієнтів, які можуть зупинити судоми в ногах, а в деяких випадках навіть можуть запобігти раку.
  • Цей інгредієнт також містить багато лимонної кислоти, яка може допомогти в розчиненні каменів у нирках.
  • Третій і останній інгредієнт – найкорисніший інгредієнт у всьому світі. Часник володіє відмінними противірусними і антибактеріальними властивостями, і тому він відмінно підходить для зміцнення імунної системи.
Ось процес приготування цього сиропу:
Вам знадобляться:
  • 200 мл. яблучного оцту
  • 8 зубчиків часнику
  • 200 мл. меду
Як приготувати сироп:
Помістіть зубчики часнику в блендер і добре їх подрібніть.
Після цього покладіть яблучний оцет і мед і змішайте суміш протягом 15 секунд.
Коли все буде готово, покладіть суміш в скляну банку і залиште в холодильнику на 5 днів.
Помішуйте суміш кожен день, і через 5 днів сироп буде готовий до вживання.
Як його вживати:
Використовуйте сироп з водою. Вранці додайте дві ложки сиропу в стакан води і випийте суміш на голодний шлунок. Якщо ви регулярно вживаєте цей сироп, це зміцнить вашу імунну систему, поліпшить загальний стан здоров’я, а також вбереже вас від безлічі різних інфекцій і хвороб.
Джерело