Header Ads

З'їж і возбудись: 20 найбільш корисних для сексу продуктів

Незважаючи на те, що далеко не всім допомагають афродизіаки, деякі продукти безумовно можуть підігріти кров і пробудити сексуальне бажання.


Ось список з 20 пунктів, створений американськими дієтологами, вибирай на смак. Тільки пам'ятай, що в деяких випадках до переваг додається ще й «приємний» аромат з рота, передає Ukr.Media.

1. Устриці Багаті цинком, нестача якого може призвести до імпотенції у чоловіків. Щоб отримати денну дозу, потрібні всього дві устриці! Або шматок нежирного червоного м'яса.

2. Тунець Жирна риба, повна кислоти омега-3, яка покращує циркуляцію крові. Це корисно і вам, і йому.

3. Стейк Багатий залізом, яке необхідно для підтримки життєвої енергії. При зниженні його рівня в організмі деколи хочеться тільки лежати на дивані. Також багаті залізом крупи, горіхи, цільнозерновий хліб, яйця і брокколі.

4. Спаржа 120-грамова порція задовольняє добову потребу організму у вітаміні в (фолацине), який покращує кровообіг, і вітамін Е, а він корисний для серця.

5. Перець чилі Вживай з обережністю, якщо погано переносиш гостре. Він корисний для серця (а в компанії з імбиром — удвічі) і добре впливає на чоловічу силу.

6. Авокадо Багатий різними вітамінами, відомий афродизіак, підвищує жіночу фертильність.

7. Вода Дещо несподівано, але вона потрібна всім організмам.

8. Мандарини І інші цитрусові дають нам вітамін С і фолацин, які, крім іншого, підвищують імунітет і настрій.

9. Знежирене молоко Додай його в ранкову кашу або мюслі — і отримаєш блюдо, багаті рибофлавіном, який підтримує в порядку жіночу репродуктивну систему.

10. Яйця Два яйця на сніданок допоможуть скоротити споживання їжі вдень і ввечері. Гарна фігура найчастіше і покращує лібідо, а зайві кілограми — погіршують...

11. Крупи Вівсянка на сніданок — джерело бета-глютену, який допомагає знижувати рівень холестерину, а він, у свою чергу, зменшує прохідність судин.

12. Горіхи Джерело омега-3 і вітаміну Е, які корисні для серця.

13. Буряк Містить неорганічні нітрати, які знижують кров'яний тиск. Підвищення тиску може призвести до еректильної дисфункції.

14. Ківі Разом з перцем і зеленими овочами — відмінне джерело вітаміну С, корисного для кровообігу.

15. Полуниця Один з небагатьох продуктів у формі сердечка. Мало калорій, багато вітаміну С — та відмінне доповнення до романтичного сексу.

16. Шоколад Підвищує настрій і сприяє появі різноманітних бажань.

17. Гриби Відомий афродизіак, відмінно виглядає в різотто.

18. Кориця Покращує настрій і відмінно поєднується з зеленим чаєм і тістечками.

19. Трюфелі Трюфелі або масло з них підвищують чоловічу потенцію, хоча це і не доведено наукою.

20. Кава Дозволить не заснути після рясної вечері, додасть енергії і бажання діяти.