Header Ads

Як худнути уві сні: натуральні напої топлять жир поки ми спимо

Мрії збуваються! Виявляється напої з натуральних інгредієнтів, здатні змусити організм худнути поки ми спимо.


У підготовці до літнього сезону ми готові на будь-які жертви, лише б привести своє тіло в порядок. Сідаємо на суворі дієти і допускаємо масу помилок. Найперше , що необхідно зробити - детоксиакция організму. А вже після - викачування зайвих кілограмів. У повсякденному житті, у нас залишається мало часу, яке потрібно витрачати на здорове харчування і спорт, які повинні активізувати обмін речовин. Є способи, щоб зменшити кількість накопиченого жиру, під час сну.

Так, це цілком можливо з допомогою різних видів напоїв. Їх інгредієнти покращують травлення вночі, захищають організм від шкідливого впливу вільних радикалів, зменшують набряклість. Це значною мірою через їх антиоксидантних властивостей. Багато дієтологів рекомендують пити ці напої перед сном, але вони не повинні замінювати звичайні прийоми їжі. Не варто їх приймати їх відразу ж після вечері, щоб не відчувати важкості іі дискомфорту.

Рецепти напоїв, з допомогою яких ми розтопимо жир під час сну: Огірково-імбирний напій: 1 свіжий огірок, листя кінзи, 1 лимон, 1 ст. ложка тертого імбиру, така ж кількість соку алое, 1\2 склянки води. Можна приймати цей напій перед сном протягом 1 місяця, потім зробити 1 тиждень перерву. Якщо нам потрібно, можна продовжувати пити ще місяць.

Свіжа вода з огірка і лимона: 1 лимон, 2 огірки, 1 апельсин, мед і м'ята за смаком, 1 л газованої води. Один огірок пюрировать, а інший нарізати кільцями. Вичавити сік з лимона і апельсина, змішати з іншими продуктами, газованою водою.

Сік груші: 10 свіжих листків шавлії, сік 1 груші (можна і домашній фреш), 1 лимон, 250 мл газованої води, лід.

Лимон нарізати і покласти в підходящу ємність. Додати сік з груші і газовану воду, лід і листя шавлії для кращого смаку.

Грейпфрут і кориця - 500 мілілітрів соку грейпфрута, 500 мл газованої води, 1 склянка води, 2 палички кориці 1 зірочка анісу, трохи м'яти, мед за смаком. Змішати воду, корицю та мед поки не стане сиропом. До них додається сік, нарешті, кладуть м'яту і аніс.

Лимонна вода – 5 лимонів, літр газованої води, м'ята, лід. Вичавіть сік з 4 лимонів. П'ятий нарізати кружальцями. Все змішати з газованою водою. Нарешті, приправити м'ятою і льодом.