Header Ads

3 секрети і будь-яке бажання виповнюється

Хочете стати доброю феєю і навчитися виконувати будь-які свої бажання, будь то покупка нової машини або зустріч людини своєї мрії?


Тоді читайте цю статтю. У ній розкриті секрети залучення потрібних вам подій чи речей у своє життя, передає Ukr.Media.

Що таке бажання? Це ваші думки, які виникають у вашій свідомості і які можуть втілитися в реальність, завдяки вам і тій внутрішній силі, якою ви володієте. Вчені довгий час вивчали підсвідомість людини і зробили наступні відкриття: виявляється будь-яка думка як магніт, притягує і трансформується у зовнішньому світі.

І це дуже радісне відкриття, воно дає людині величезну потужність, творчу енергію втілення мрії в дійсність. Для того щоб оволодіти цією силою, вам потрібно щодня тренувати свою свідомість і підвищувати енергетику, так як бажання виконуються швидше, якщо у людини великий запас внутрішніх сил і позитивний настрій.

Що руйнує вашу енергетику?

Всілякі негативні думки – страхи, сумніви, тривожні думки забирають ваші сили, тому слід звільнити свій розум від подібних переконань. Намагайтеся мислити позитивно, своєчасно перемикаючись на думки, повні добрих енергій та світла.

Образи є потужним руйнівником вашої енергетики. Тому займіться прощенням, зробіть емоційне очищення і ваші бажання стануть виконуватися у багато разів швидше. Песимізм і вічне невдоволення завдає шкоди енергії людини. Вчіться радіти життю, відчувайте подяку за кожну мить життя. це запорука вашого успіху. Пасивний спосіб життя і шкідливі звички теж чинять негативний вплив на ваш запас внутрішніх сил.

Займіться фізкультурою, йогою, частіше бувайте на свіжому повітрі і ваша життєва сила збільшитися у багато разів. Віддавайте перевагу замість перегляду новин по телевізору або фільмів, в яких багато агресії, читання книг з саморозвитку і приємні зустрічі з позитивними людьми. Після того як ви позбудетеся від негативних думок, емоцій і почуттів. Після того як підвищите свою енергетику, ви зможете втілювати в життя будь-які свої бажання.  

Як виконувати свої бажання?

Існує багато технік виконання бажань. У цій статті ми зупинимося на самому потужному способі залучення своїх думок – це візуалізація. Перше, що вам слід зробити – це сформулювати своє бажання. Воно повинно викликати у вас приємні відчуття, такі як радість, блаженство і задоволення.

Вам має подобатися ваша ідея, вона приваблива для вас. Позитивні емоції наповнюють ваші бажання силою, яка приведе вас назустріч своїй мрії. Далі вам потрібно увійти в стан релаксації. Виберіть для цього моменту такий час, коли вас ніхто не потурбує і прийнявши зручне положення, закрийте очі і розслабтеся. Нехай ваше тіло стане легким і невагомим, як пушинка, а ваш розум спокійним.

Приділіть релаксації стільки часу, скільки потрібно, поки ви не досягнете потрібного вам стану розслаблення. Після того, як ви досягнете стану відпочинку, спокою і розслаблення, згадайте самий щасливий епізод у своєму житті. налаштуйтеся на хвилю радості і позитиву. Це додасть вашим думкам силу тяжіння. А тепер уявіть свою мрію, ніби те, до чого ви прагнете, вже виповнилося. Ви отримали бажане. Відчуйте радість і подяку, весь спектр позитивних переживань. Ура!!! Ваше бажання стало вашою солодкою реальністю!

Побудьте в цьому прекрасному стані якийсь час, насолоджуйтеся ним, а потім відкрийте очі. Вітаю вас!!! Ваша мрія вже на шляху до здійснення. Тепер відпустіть її легко і вільно. Ваше замовлення вже прийняв всесвіт, довірте йому, він знайде способи, як його здійснити.

І ще хотілося б зупинитися на кількох важливих зауваження.

Ваше бажання має приносити користь людям і світу. Якщо ви вирішите використовувати силу думки для руйнівних планів, то нічого гарного ви не отримаєте. Виконавши дану техніку, ви не повинні бути пасивним в очікуванні. Допомагайте вищим силам, дійте, проявляйте активність у зовнішньому світі. Якщо ви загадали серйозне бажання, то слід виконати дану вправу не один раз. Чим більше ви напитаєте своє бажання творчою енергією, тим швидше воно здійсниться Бажаємо вам виконання ваших бажань!