Header Ads

Чому у Японіі 50 тисяч японців переступили столітній рубіж !

Вже сьогодні понад 50 тисяч японців переступили сторічний кордон, а через 15 років столітніх довгожителів у Японії буде більш мільйона чоловік.


Таких досягнень за тривалістю життя і якості життя немає більше ні в одній країні світу, передає Ukr.Media.

Хто-небудь висловить припущення, що секрет їх довголіття в тому, що вони їдять сиру рибу і водорості. І буде не прав. Є в світі багато країн, особливо розташованих на берегах теплих океанів, де місцеві жителі з ранку й до ночі їдять морепродукти, фрукти і овочі, а живуть у два рази менше.

Секрет довголіття полягає в тому, що японці - єдиний народ на Землі, який при спілкуванні намагається не зіпсувати настрій своєму співрозмовнику.

Більш позитивної країни знайти в світі неможливо. Тому ми бачимо справжнє економічне диво, у них немає землі, їм ніде сіяти рис і будувати міста, у них абсолютно відсутні природні багатства.

Але при цьому вони найбільш

багата нація на світі. Середня зарплата в Японії - три з половиною тисячі доларів. Справа в тому, що секрет успіху цілої країни полягає в тому, що японці одними з перше навчилися контролювати свої думки. Чудово розуміючи, що негативні думки вбивають не тільки настрій співрозмовника, але і його здоров'я, і його майбутнє, вони взяли і викинули зі своєї мови слово «немає».

Це було зроблено природним чином, тому що кожен з них в школі, вдома, на роботи контролює свої думки і не дає негативних думок зіпсувати життя і майбутнє іншим людям. На жаль, у більшості країн люди не розуміють, що думки - це насіння, з яких зросте їх майбутнє, майбутнє їх дітей, їх майбутнє фірми, їх майбутнє країни.
Джерело