Header Ads

ТОП 3 причини не викидати апельсинову шкірку

Апельсинова шкірка має унікальні властивості і дуже корисна.


1. Шкірка апельсина має речовинами, які покращують травлення і прискорюють метаболізм. Вона допомагає природним чином боротися з газами, печією, блювотою і відрижкою. Крім того, її рекомендують для поліпшення апетиту і зменшення почуття нудоти.

2. Апельсинова шкірка, розтерта в порошок, має відхаркувальні властивості, вона допомагає вивести мокроту з дихальних шляхів, полегшує стан при астмі і зменшує кашель.

3. Основною перевагою апельсинової цедри є наявність в ній ефірної олії «D-лимонної», що володіє протизапальними і антибактеріальними властивостями. Це ефірне масло допомагає нейтралізувати кислоти в шлунку і полегшує дефекацію.