Header Ads

Три фрукти, які позбавлять від зморшок

Жінкам безумовно, завжди хочеться виглядати бездоганно, але що ж робити, якщо з віком наша шкіра перестає бути красивою? Використовуйте фрукти! 


Виноград
Виноград насичений вітамінами, завдяки чому шкіра стане більш еластичною при використанні цього продукту. Для цього необхідно охолодити виноград, після - розрізати фрукт на кілька частин або на половину і акуратно протерти повіки і область під очима. Виноград зможе допомогти прибрати зморшки, якщо залишити його під очима хвилин на 20, після необхідно протерти шкіру ватним диском, після - нанести крем, що допоможе уникнути пересихання.

Банан
З банана виходять чудові маски. Щоб забути про зморшки, потрібно подрібнити банан (без шкірки), щоб вийшло свого роду пюре. Тримати маску ми б радили протягом 10-15 хвилин.

Ананас
Серцевина ананаса допоможе розгладити зморшки, якщо нею натирати обличчя. Після 15 хвилин такої процедури слід змити водою сік фрукта.
Зморшки найчастіше говорять про вік людини. Безсумнівно, будь-якій жінці хотілося б приховати недоліки, пов'язані з віком. Завдяки вищевикладеним рецептами краси вам вдасться залишатися молодими і чарівними, не дивлячись на цифри.