Header Ads

4 очних захворювання офісних співробітників

Якщо ви думаєте, що почервоніння і сухість очей – це все, що вам загрожує після довгих засиживаний біля комп'ютера, то ви помиляєтеся.


Наші очі піддаються більшій небезпеці, ніж ми собі уявляємо. Так що проводячи без перерви не одну годину біля монітора, пам'ятайте назви цих чотирьох хвороб, які ви собі в цей момент, можливо, заробляєте, передає Ukr.Media.

Короткозорість відзначають у кожного третього жителя планети. Така людина страждає від головних болів і підвищеної зорової стомлюваності, адже людині доводиться напружуватися, щоб розглянути об'єкти, що знаходяться далеко. У той же час, він добре розрізняє їх на близькій відстані.

Далекозорість сприяє виникненню у людини сильної стомлюваності очей, а також запальних захворювань органів зору.

При катаракті зір стає каламутним і розпливчастим. А все через плівки, яка утворюється усередині очної поверхні. Внаслідок цього відбувається помутніння кришталика – його клітини гинуть через пошкодження токсинами.

І, звичайно ж, класика – ячмінь. Це бактеріальне запалення здатне доставити масу незручностей його власникові. Дозрівання гнійника – процес довгий і вимагає подальшого розкриття лікарем. Категорично не рекомендується самостійно видавлювати ячмінь. Все це – результат нашого нехтування здоров'ям. Зробіть висновки і не працюйте на знос.
Джерело