Header Ads

Чистимо судини і кров: рецепт 7 склянок

Рецепт цей надзвичайно простий, складається він з соків, меду і вина “Кагор”.


Причому кожного інгредієнту потрібно взяти по 200 грам. Інгредієнтів всього 7, кожного по 200 грам. Ось тому, напевно і називається рецепт 7 склянок, передає Ukr.Media. Потрібно приготувати сік з моркви, червоного буряка, редьки, лимона, часнику і змішати.

Також все змішуємо з вином і медом. Зберігати таку суміш потрібно в холодильнику. Приймати по столовій ложці хвилин за 20-30 до прийому їжі, три рази в день.

Вино Кагор.
Сік моркви.
Сік редьки.
Сік лимона.
Сік буряка.
Сік часнику (приблизно 15 середніх зубчиків)
Натуральний мед.

Така суміш омолоджує організм, поліпшується загальний стан організму, очищається кров і судини. Після прийому цієї суміші соків поліпшуються показники крові, підвищується гемоглобін в крові, проходять головні болі, нормалізується тиск. Така суміш соків виводить з організму шкідливі речовини, солі, шлаки, токсини.

Цієї суміші соків приблизно вистачає на 1.5 місяця. Також ще прекрасно чистить кров журавлинний сік, приймають його по сто грам три рази в день перед їжею. Приймати потрібно протягом трьох тижнів. Чистить кров і морквяний сік, його потрібно приймати по 100 мл. три рази на день по прийому їжі.

Сік з моркви повинен бути обов’язково свіжовичавлений. Чистить судини і кров березовий сік. Це найпрекрасніший засіб. Вже скоро почнеться збір березового соку. Не пропустіть момент. За сезон рекомендується випити 5 літрів соку, щоб почистити свою кров і судини. Але, перш ніж застосовувати той чи інший народний засіб, проконсультуйтеся зі своїм лікуючим лікарем. 

Самолікуванням займатися не варто, у кожної людини різний організм, що підходить одному, може не підходити іншому, все застосовуйте тільки після консультації з лікарем.