Header Ads

Три переконливі причини, чому варто пити воду з медом і лимоном вранці

Експерти радять щоранку приймати склянку води з медом та лимоном.


Адже вона містить неймовірну лікувальну дію. Тому запам’ятайте три причини, чому варто випивати вранці стакан теплої води з медом і лимоном, передає Ukr.Media. Зміцнення імунітету. Такий медово-лимонний напій обов’язково допоможе зміцнити імунітет і прискорити одужання при легкій застуді.

Для того, щоб його приготувати, розчиніть в склянці теплої води ложку меду і таку ж кількість свіжовичавленого лимонного соку. Вітамін С, що міститься в лимонах, і багатий на мінерали мед допоможе організму в боротьбі з бактеріями і вірусами. Користь для травлення. Також ароматний напій приводить в норму роботу шлунково-кишкового тракту людини та покращує обмін речовин.

Він також сприятливо впливає на роботу підшлункової залози і жовчного міхура. Вода з лимоном і медом покращує роботу печінки, нормалізує обмін речовин і підтримує здорову мікрофлору кишечника. Очищення шкіри. Медова вода покращує циркуляцію крові і сприяє виведенню токсинів з усього організму, що сприятливо позначаються на стані шкіри. Крім того, вітамін С, який міститься в лимоні, є потужним антиоксидантом, що уповільнює процеси старіння.

Також рекомендовано вживати при запальному процесі мед з прополісом, при розладах кишечника допоможе мед з квітковим пилком, а при захворюваннях печінки використовують маточне молочко.